Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş'ta 153'üncü kez 'Ustalara Saygı' gecesi

        - Selçuk Ural, Abbasağa Parkı'nda sevenleriyle buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediyesi 'Ustalara Saygı' etkinlikleri kapsamında, bu yıl sanat hayatının 50'nci yılını kutlayan Selçuk Ural'ı ağırladı.Usta sanatçı, en sevilen bestelerini hayranları için seslendirdi.

        Kültür, sanat, edebiyat ve düşünce dünyasındaki usta isimlerin vatandaşlarla buluşmasını hedefleyen Beşiktaş Belediyesi, "Ustalara Saygı" toplantıları kapsamında bu sene sanat hayatının 50'inci yılını dolduran 'Selçuk Ural'sevenleriyle buluşturdu. 12 yıldır düzenlenen "Ustalara Saygı" etkinliklerinin 153'üncüsü yaz dönemi nedeniyle Abbasağa Parkı'nda açıkhavada gerçekleşti. 1960'lı yıllardan bu yana sahnelerde olan Ural, gecede hayranları için en sevilen şarkılarını seslendirdi.

        "Dertlerimi Zincir Yaptım", "Güle Güle Sana", "Aşkın Mapushane", "Serseri'' gibi bestelerini seslendiren sanatçıya, vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. Milyonların gönüllerinde taht kurmuş olan Selçuk Ural'ın bu gecesine sanatçı arkadaşları, Ali Rıza Binboğa, Bedri Baykam, Prof. Dr. Bingür Sönmez, Çetin Soysal, Ersan Başbuğ, Ferhat Göçer, Salim Dündar gibi usta isimlerde katılarak, şarkılarıyla ve sohbetleriyle geceye renk kattı.

        (HK-ÖK-Y)

        08.08.2017 09:22:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler