Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye'den kurban yakalama timi

        - Kaçan kurbanları yakalayacaklar

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenler Belediyesi'ne bağlı "Kurban Yakalama Timi", Kurban Bayramı'nda kaçan kurbanlıkları yakalayacak.

        Esenler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bir "Kurban Yakalama Timi" kurdu. Veteriner hekim öncülüğünde 4 kişiden oluşan eğitimli ekip, kaçan kurbanları yakalamak ve etrafa zarar vermelerini önlemek amacıyla bir araçla takip edecek. Hayvana zarar vermeden nasıl yaklaşılır, ne kadar mesafede durulur ve hayvan nasıl yakalanır gibi konularda eğitimli olan ekip kaçan kurbanlıkları yakalayarak sahibine teslim edecek.

        Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca Esenler'de kurbanlığı kaçan vatandaşlar, 444 00 73 ESTİM Çağrı Merkezi'ni veya 0(212) 482 41 16 numaralı telefonu arayarak "Kurban Yakalama Timi" talep edebilecekler. Ekip, bayram boyunca 24 saat görev yapacak.

        ( HK-BA-Y)

        15.08.2017 15:55:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler