Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz Belediye Başkanı mahalle sakinleri ile toplantı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Soğuksu Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

        Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ile ekibi, halkın sorunlarını yerinde dinlemek için halk meclis toplantısı düzenledi. Soğuksu Mahallesi'nde bir kahvehanede yapılan toplantıya çok sayıda mahalle sakini katıldı. Neşeli bir ortamda geçen toplantıda belediye tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler aktarıldı.

        Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek, "Sezdiklerinizi takip edeceksiniz, yaptıklarımızı takip edeceksiniz. Soracaksınız, sormaktan kaçmayacaksınız. Araştırmacı olacaksınız. Doğru ve yakışan şeyler soracaksınız. Her gün 150 kişiyi dinliyoruz. İnsanlarla temaslarımız oluyor. Biz Beykoz'dan hiç ayrılmadık, ayrılmaya da hiç niyetimiz yok. Bir yere gitmedik, çok özel yerlere taşınmadık. Aynı mahalledeyim. Dolayısıyla sizin hiç uzağınızda olmadım. Bu kadrolar sizin çok uzağınızda olmadılar, söz verdik, olmadık" dedi.

        "Soğuksu Mahallesi kültür merkezinden sonra farklı bir mahalle haline gelecek"

        Soğuksu Mahallesi'ni eğitim olarak hiç yalnız bırakmadıklarını ifade eden Başkan Çelikbilek, "Her türlü katkıyı yapmak için gayret sarf ettik. Daha önce eski olan okulumuzun biz içerisini yepyeni hale getirdik çocuklarımız pırıl pırıl mekânlarda eğitim öğretim yapsınlar diye. Soğuksu Mahallemiz, eğitimde, sporda, diğer alanlarda olduğu gibi kültür merkezi de yapılıp bittikten sonra çok farklı bir mahalle haline gelecektir. Gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, kızlarımız hem meslek kurslarında hem de gerekli alanlarda burada inşallah gerekli eğitimi alacaklar ve kendilerine yararlı hale gelmiş olacaklar" şeklinde konuştu.

        (MB-CC-Y)

        07.11.2017 23:17:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler