Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kağıthane Belediyesi, çocukları da düşünüyor

        (Fotoğraflı)

        Emrah Kuş

        İSTANBUL (İHA) - Çocuklara yatırımlarını sürdüren Kağıthane Belediyesi Ebu Hureyre Cami Yanı Parkını hizmete açtı.

        Kağıthane Belediyesi çocukların eğlence ihtiyacını karşılamak adına 287'nci park olan Ebu Hureyre Cami Yanı Parkını hizmete açtı. Parkın açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın yanı sıra çok sayıda çocuk ve aileleri katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın protokol konuşmasıyla başlayan açılış programı, park tanıtımlarının yapıldığı video gösterimiyle devam etti. Ardından protokol üyelerinin katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Açılış töreninin ardından Başkan Kılıç ve Kağıthane sakinleri parkı gezerken, çocuklar ise yeni yapılan parkın tadını çıkardı.

        ''Kağıthane Belediyesi 287'nci çocuk parkını açtı''

        Üç ay içerisinde Kağıthane'de 34 tane açılış yapılacağını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ''Bu açılışların içerisinde çeşitli hizmet birimleri var, bu birimlerden biride parklarımız. Bugün açtığımız park Kağıthane'de açmış olduğumuz 287'nci park. 287'ye ulaştık, bu park açılışlarımız devam edecek. Biz Kağıthane'de imarlı olan parselleri yeşil alanlara alıyoruz, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla yeşil alanlar üretiyoruz. Böylece birçok yeşil alan ve park üretme imkanına sahip olduk. Bugün bunlardan birini açtık, komşularımız, çocuklarımızda çok mutlu oldu. Kağıthane'miz için hayırlı olsun, bu parklarımız bahçelerimiz arttıkça, biz park bahçe ve on binlerce ağaç ürettikçe Kağıthane'miz havası en temiz ilçe oldu. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz, çocuklarımız için de Kağıthane için de hayırlı olsun. Sadece Hamidiye Mahallemizde 41 tane parkımız oldu'' dedi.

        ''Burada eğlenebileceğimiz bir alan oluştu''

        Parkın keyfini çıkaran çocuklar ise, ''Burası çok iyi oldu, okuldan sonra eğlenebileceğimiz bir alan oluştu, ben mutluyum. Ben buradaki okulda okuyorum, okulun önünde bir park açılması çok iyi oldu. Daha önce yukarıdaki parka çıkıyorduk, yolda uzundu artık okul çıkışlarında buradaki parka geliyoruz'' ifadelerini kullandı.

        (EK-MB-Y)

        08.11.2017 08:57:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler