Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik, "Bu yıl 300 bin tondan fazla asfalt kullanacağız"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerdeki hizmet ve yatırımları yerinde takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Akkışla, Özvatan ve Pınarbaşı ilçelerinin ardından Develi'ye giderek asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde de İncesu ve Tomarza'ya gideceklerini belirtti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta içi hafta sonu demeden yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Başkan Çelik, AGÜ-Sümer Park açılışının ardından önce Erciyes'e ardından Develi'ye geçti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Develi'deki asfaltlama çalışmalarını takip eden Başkan Çelik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile birlikte asfaltlama çalışmalarının yapıldığı pazar yeri ve yolları gezen Başkan Mustafa Çelik, "Develi'de daha önce de asfalt çalışmaları yapmıştık. Kış gelmeden Develi'deki kalan yerleri de asfaltlama sözümüz vardı. Bu sözümüzü de yerine getirdik. Aslında ilçelerdeki yolların asfaltlanması direk olarak Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda değil; ancak biz ilçe belediyelerimizle birlikte el ele vererek çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün Develi'deyiz. Hafta içerisinde İncesu ve Tomarza'ya da giderek inşallah kar düşmeden oraların da asfaltını tamamlamış olacağız" dedi.

        "ASFALTTA REKORLAR KIRIYORUZ"

        Bir taraftan kent merkezinde bir taraftan da ilçelerde çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Bugün iki ayrı ekibimiz de kent merkezinde çalışma yapıyor. Şehrimizin batı girişindeki asfalt çalışmalarımızı bu hafta içerisinde tamamlamış olacağız. Ayrıca gerek Mimsin Bölgesi'nde, gerek diğer bölgelerde yoğun olarak asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Yaptığımız çalışmalarla bu seneyi inşallah rekorlar kırarak kapatmış olacağız. Bu yıl 300 bin tondan fazla asfaltı hem kent merkezimizde, hem de ilçelerimizde kullanacağız. Bu yollarda asfaltlama öncesi yaptığımız altyapı çalışmaları da en az asfalt kadar masraflı işler" diye konuştu.

        Yapılan çalışmalarla Develi'nin de kent merkezi gibi pırıl pırıl olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, "Doğalgaz, kanalizasyon, içme suyu, haberleşme gibi tüm altyapı tamamlandı. Elektrik hatları birçok caddede yer altına alınmış durumda. Gerek pazar yeri, gerek pazar yerinin zeminindeki çalışmalar, gerekse Develi'nin içerisinde yaptığımız altyapı, üstyapı ve asfaltlama çalışmalarının Develili hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da daha önce köhne bir görünümü olan pazar yerinin Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla pırıl pırıl olduğunu dile getirerek, Kozan ve Hadibey Caddelerinin de asfaltlandığını belirtti. Başkan Cabbar, yapılan tüm çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür etti.

        (AÖ-Y)

        13.11.2017 11:22:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler