Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesinden Gültekin Çizgen'e saygı gecesi

        İSTANBUL (İHA) - 'Ustalara Saygı' etkinliklerinin 158'incisi, çağdaş sanatın en önemli isimlerinden biri olan Gültekin Çizgen için yapıldı.

        Beşiktaş Belediyesinin düzenlediği, Faruk Şüyün'ün hazırladığı 'Ustalara Saygı' etkinliklerinin 158'incisi Akatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çağdaş sanatın 'Hezarfen'i Gültekin Çizgen'in dostları ve ailesinin yer aldığı, yoğun ilgi gören etkinlikte Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da söz aldı. Başkan Hazinedar'ın Çizgen'in sanat hayatına yaptığı hizmetleri övgü dolu sözlerle anlattığı gecede söz alan dostları da Çizgen'i anlattı. Revnak Halk Müziği Korosu'nun mini bir konser verdiği gecede Gültekin Çizgen'in çalışmalarından fotoğraflar, filmler gösterildi ve fuayede eserlerinden örnekler sergilendi.

        (YM-CC-Y)

        13.11.2017 23:53:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler