Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Büyükkılıç: "Çok yönlü bir hemşerimizi kaybettik"

        KAYSERİ (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gazeteci ve spiker Fahri İkiler'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

        Başkan Büyükkılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

        "TRT Spor Haberleri Daire Eski Başkanı Fahri İkiler, spor ve basın camiamızın kıymetli çalışmalara imza atmış bir kalemiydi. Teniste Türkiye'nin en önemli duayenlerinden biri olarak kabul gören gazeteci ve spiker Fahri İkiler'in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda Teniste Türkiye'nin en önemli duayenlerinden biri olarak kabul gören gazeteci ve spiker Fahri İkiler, iki yıldır tedavi gördüğü amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat etmiştir. Spor, gazetecilik ve spikerlikte uzun yıllar hizmet veren merhum, katkılarıyla her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. 30 yılı aşan meslek yaşamında Türk spor yayıncılığında unutulmaz izler bırakan İkiler'e Allah'tan rahmet, ailesine ve tenis ile basın camiasına başsağlığı diliyoruz."

        (SK)

        14.11.2017 15:32:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler