Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım Gürses'e saygı gecesi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz bestekârlarından Yıldırım Gürses, vefatının 17'nci yıldönümünde, Yaprak Sayar'ın verdiği konserle Esenler'de anıldı.

        Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen gecede Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz bestekârlarından Yıldırım Gürses eserleriyle anıldı. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde Klasik Türk Müziği'nin başarılı yorumcusu Yaprak Sayar, Yıldırım Gürses'in bestelerini icra etti.

        Yaprak Sayar konseriyle anıldı

        Yıldırım Gürses'in hayatını anlatan belgesel gösterimiyle başlayan gecede Yaprak Sayar, Gürses'in gönüllere işlemiş musiki eserlerini yorumladı. Sayar, konserde; "Yalan Dünya Her Şey Bomboş", "Mazideki Aşk", "Yalnız Bırakıp Gitme Bu Akşam Yine Erken", "Söyle Sevgili, Sevgili Söyle" ve "Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim" gibi sevilen şarkıları seslendirdi.

        (HB-BA-Y)

        21.11.2017 11:10:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler