Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerini denetledi.

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, gıda kontrol ekipleri tarafından ekmek fırınları, lokantalar, pastane, unlu mamuller ve marketlerin denetimlerinin yapıldığı belirtildi.

        Ramazan ayıyla ürünlerin saklama ve hijyen koşulları, etiketleme bilgilerinin eksikliği, son kullanma tarihi gibi konularda gıda işletmelerinde denetimler gerçekleştirdiği vurgulanan açıklamada, iş yerinde bulunması gereken belgelerin incelendiği aktarıldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kenan Şahin, ramazan ayı öncesinden olduğu gibi bu ayda da denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler