Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY'da beton mikserinin çarpıp metrelerce sürüklediği otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kaza, 16 Nisan’da saat 16.30 sıralarında Antakya ilçesi Zülüflühan Mahallesi Antakya-İskenderun kara yolunda meydana geldi. Caddede ilerleyen beton mikseri, önünde ilerleyen otomobile çarptıktan sonra metrelerce sürükledi. Kazayı fark etmeyen beton mikseri şoförü, bir süre bu şekilde ilerledi. Çevredekilerin uyarısıyla kazayı fark eden şoför, aracı durdurdu. İhbarla bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan otomobil sürücüsü, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kaza, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler