Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SUBASAN ALANLAR DRONLA GÖRÜNTÜLENDİ

        Hatay'da etkili olan sağanağın ardından Asi Nehri'nin taşması sonucu çevredeki ev ve işyerleri ile tarım arazileri, su altında kaldı. Taşkının etkili olduğu alanlar, dronla havadan görüntülendi. Görüntülerde; Asi Nehri'nin çevresindeki yerleşim alanlarına kadar taştığı, bazı ev ve bahçelerin tamamen suyla kaplandığı görüldü.

        ZARAR TESPİT KOMİSYONU KURULDU

        Öte yandan Hatay Valiliği tarafından Zarar Tespit Komisyonu kuruldu. Ev, iş yeri, araç, küçük ve büyükbaş hayvanları zarar gören vatandaşlar, gerekli tespitlerin yapılması için kaymakamlık aracılığıyla 'Zarar Tespit Komisyonu'na başvuruda bulunabilecek.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler