Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY’ın Samandağ ilçesinde 15 metre uzunluğundaki kızılçam ağacı sahile vurdu. Tonlarca ağırlığındaki çam ağacı sahilde ilginç görüntü oluşturdu.

        Samandağ ilçesinin sahilinde dev bir ağaç gövdesi olduğunu fark edenler, durumu Hatay Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, iş makinesi yardımıyla denizde sürüklenen ağacı kıyıya çıkardı. Yaklaşık 15 metre uzunluğundaki kızılçam ağacı sahilde ilginç bir görüntü oluşturdu. Yetkililer, ağacın denize nasıl sürüklendiği ve hangi bölgeden geldiğinin belirlenmesi için inceleme başlatıldığını bildirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler