Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Ayakkabı ve çanta sektöründe gelecek yılın tasarımlarının sergilendiği Shoexpo - 38. Ayakkabı ve Çanta Fuarı'na 127 firma katıldı.

        İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, belediyenin ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından "Fuarİzmir"de düzenlenen fuar, 2016 yılının ayakkabı ve çanta modasını vitrinlerden önce 14-17 Eylül tarihleri arasında görücüye çıkardı.

        Ayakkabı ve çanta sektöründeki yenilikleri, ürünleri ve hizmetleri bir arada görme imkanı sağlayan Shoexpo'ya 127 firma katıldı.

        Firmalarca hazırlanan tasarımlarda, püsküllü ayakkabılar, kalın topuklu ayakkabılar, kısa ve dolgu topuk botlar dikkat çekti. Gelin ve abiye ayakkabılarında ise fuşya ve mor renklerin yoğun kullanıldığı, bol taşlı modellerin de trend tasarımlar arasında yer aldığı ifade edildi. 

        Erkek ayakkabılarında ise platformlu modellerin ön plana çıktığı, altın sarısı rengin sıkça kullanıldığı belirtildi.

        Bir sonraki Shoexpo Fuarı'nın 7-10 Mart 2016'da "Fuarİzmir"de gerçekleştirileceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler