Bakan Gürlek: Sivil anayasa beklentisi artık zirveye ulaşmıştır (3)
KAYSERİADLİYESİ İLE AK PARTİ VE MHP İL BAŞKANLIKLARINI ZİYARET ETTİAdalet Bakanı Akın Gürlek, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından Cuma namazını kıldıktan sonra Kayseri Adliyesi'ni ziyaret etti.
KAYSERİADLİYESİ İLE AK PARTİ VE MHP İL BAŞKANLIKLARINI ZİYARET ETTİ
Adalet Bakanı Akın Gürlek, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ziyaretlerinin ardından Cuma namazını kıldıktan sonra Kayseri Adliyesi'ni ziyaret etti. Burada Bakan Gürlek'i, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz ile Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı ve başsavcı vekilleri ile hakim ve savcılar karşıladı. Bakan Gürlek, adliyedeki ziyaretinin ardından önce AK Parti İl Başkanlığı'na ardından da MHP İl Başkanlığı'na ziyarette bulundu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.