Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Osman Kavuncu Bulvarı üzerindeki DSİ-Yeni Sanayi Katlı Kavşak Projesi'nde devam eden çalışmaları inceledi.


        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, bölgede yetkililerden bilgi aldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükkılıç, kış şartlarından dolayı çalışmaların planlanan takviminde esneme olduğunu belirtti.

        Çalışmaların kazasız ve belasız bir şekilde devam etmesi temennisinde bulunan Büyükkılıç,"Şehrimizin ulaşım bağlamında her noktada, her bölgede konforunu arttırmak için gece gündüz demeden ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Yapılan çalışmalar şehrimize hayırlı, uğurlu olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.

        AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan da projeden dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler