Gölcük'ün araç filosu 5 yeni araçla güçlendirildi
Gölcük Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla makine parkına 5 yeni araç daha kattı.
Gölcük Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek amacıyla makine parkına 5 yeni araç daha kattı.
Hizmet kalitesinin artırılması için Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 sıkıştırmalı çöp kamyoneti ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne 1 açık kamyonet satın alındı. Ayrıca belediyenin iştiraki olan GÖLAŞ bünyesine de 2 binek araç dahil edildi. Belediyenin geçtiğimiz şubat ayında da kazıyıcı yükleyici ve 3 sıkıştırmalı çöp kamyonetini envanterine kattığı öğrenildi.
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, araç filosunu ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirmeyi sürdüreceklerini belirterek, "Yeni araçların Gölcük Belediyesine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah muhafaza eylesin, güzel günlerde kullanmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.