Mavi Marmara saldırısının 6. yılı
KOCAELİ(AA) - Kocaeli İnsani Yardım Derneği Karamürsel Temsilciliği tarafından Mavi Marmara saldırısının 6. yılı nedeniyle Büyükada'ya vapurla gezi düzenlendi.
Dernek üyeleri, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı gönüllüleriyle tanışıp, kaynaşmak için Karamürsel iskelesinden vapura binerek Büyükada'ya gitti.
Etkinliğe Mavi Marmara Derneği Başkanı İsmail Yılmaz, Kocaeli İnsani Yardım Derneği Başkanı İsmail Yeşildal, Kocaeli İnsani Yardım Derneği Karamürsel Temsilcisi Hulki Korkmaz ve vatandaşlar katıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.