Bedesten Çarşısı'nda çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi
Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bedesten Çarşısı'nda etkinlik düzenledi.
Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Bedesten Çarşısı'nda etkinlik düzenledi.
Çocuklarda sorumluluk ve empati bilincini geliştirmek amacıyla tarihi Bedesten Çarşısı'nda etkinlikte, sokağa bırakılan oyuncakları fark eden çocukların duyarlılıkları gözlemlendi.
Oyuncağı sahibine ulaştıran çocuklar, sergiledikleri davranıştan ötürü oyuncakla ödüllendirildi.
Gerçekleştirilen etkinlikle çocuklarda iyilik yapma alışkanlığının kazandırılması hedeflendi.
Etkinlik, çocuklar ve ailelerince memnuniyetle karşılandı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.