Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Giriş: 08.05.2026 - 20:31 Güncelleme:
Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
Kayacık Tesislerinde, Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ile başladı. Antrenman, taktik çalışma ile sona erdi.
Konyaspor, yarın saat 20.00'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri