Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Takımlar Kaleci Direktörlüğünce, Malatya'da kaleci antrenörlerine eğitim verildi.

        TFF Kaleci Departmanı Teknik Koordinatörü Alper Boğuşlu, Gençlik Hizmetleri Konferans Salonu'nda düzenlenen "Malatya Kaleci Günlüğü Eğitim Programı"nda katılımcılara maç görüntülerinden kesitlerle sunum yaptı.

        Boğuşlu, kalecilerin dengeli ve düzgün çalışarak hedeflerine ulaşabileceğini anlattı.

        TFF Malatya Bölge Temsilcisi Işılay Çalışkan ise çocukların sosyal, öz güvenli ve kültürlü bireyler olabilmelerinin büyük ölçüde sporla mümkün olabileceğini söyledi.

        Çalışkan, çocukların yeteneklerine göre mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmelerini önemsediklerini anlattı.

        Programda, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kahraman Fırat ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Malatya Şube Başkanı Cumali Dedeoğlu da selamlama konuşması yaptı.

        Etkinlik sonrasında sahada uygulamalı antrenman yapıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler