Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya'nın Hekimhan ve Kale ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

        Törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serhat Ağabek Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşunda bulunulmas ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program sona erdi.

        Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Pirvani Temelli, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


        - Kale

        Kale ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.


        Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç tarafından Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.


        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler