Irmaktan çıkarılan kadının duran kalbi, çekicinin üzerinde yapılan müdahaleyle çalıştırıldı (2)
HAYATINIKAYBETTİMersin'in Tarsus ilçesinde ırmağa düşen ve ekipler tarafından kurtarıldıktan sonra olay yerine getirilen çekicinin üzerinde duran kalbi yeniden çalıştırılan Suriye uyruklu Narin Bozo (30), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Giriş: 22.05.2026 - 17:52 Güncelleme:
HAYATINIKAYBETTİ
Mersin'in Tarsus ilçesinde ırmağa düşen ve ekipler tarafından kurtarıldıktan sonra olay yerine getirilen çekicinin üzerinde duran kalbi yeniden çalıştırılan Suriye uyruklu Narin Bozo (30), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Bozo'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Günün Önemli Manşetleri