Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de trafik denetimlerinde çeşitli kural ihlalleri yapan 1413 sürücüye 4 milyon 701 bin 282 lira ceza uygulandı.

        İl Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde dron ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) destekli denetim gerçekleştirildi.

        Kentin farklı noktalarında uygulama yapan ekipler, motosiklet ve araç sürücülerini denetledi.

        Denetimlerde trafikte çeşitli kural ihlalleri yaptıkları tespit edilen 1413 sürücüye 4 milyon 701 bin 282 lira ceza verildi.

        Trafikte can güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin kararlılıkla devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler