Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN'deotomobil ile 2 motosiklet, kavşakta çarpıştı. Sürücülerden 1'i yaralanırken, kaza kask kamerasına yansıdı.

        Kaza, Yenişehir ilçesinde İsmet İnönü ile Hüseyin Okan Merzeci bulvarları kesişiminde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilemeyen otomobil ile iki motosiklet, kavşakta çarpıştı. Kazanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücülerinden 1'i yaralandı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye götürüldü.

        Öte yandan kaza, başka bir motosiklet sürücünün kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde; otomobil ile iki motosikletin kavşağın kesiştiği noktada çarpışması ve otomobil sürücüsünün yoluna devam etmesi yer aldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler