Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Fethiye ilçesinde akaryakıt istasyonundaki yakıt tankerinde başlayan yangına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

        Kayıtlarda, yakıt dolumu yaptığı sırada tankerin üzerinden sızan akaryakıtın aracın egzoz kısmına aktığı ve bir anda alevlerin çıktığı görülüyor.

        Görüntülerde, alevlerin hızla yayılması ve görevlilerin yangına müdahale etmeye çalışması yer alıyor.

        Göcek Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunda 7 Mayıs'ta, 48 HJ 930 plakalı tankerde yangın çıkmış, alevler tankerin yanında bulunan otomobil ile motosiklete de sıçramıştı. Ekiplerin müdahalesiyle güçlükle söndürülen yangında, 3 araç da kullanılamaz hale gelmişti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler