Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sanal bir uygulama üzerinden çocuk istismarı içerikleri satın aldığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 2'si tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir uygulama üzerinden çocuk istismarı görüntülerini satın aldıkları belirlenen 8 şüphelinin ikametleri tespit edildi.

        Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen ekipler dün şüphelilerin adresine baskın yaptı.

        Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda dijital materyallere el konuldu.

        Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 6'sı çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 2'si tutuklandı.​​​​​​​

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler