Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NiğdeUlukışla kara yolunda bir tırın yaptığı hatalı sollama, adeta faciaya davetiye çıkardı. Otomobil sürücüsü, hatalı sollama ile şeridine geçen tıra çarpmamak için son anda yaptığı manevrayla muhtemel bir kazadan kurtuldu. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
        Olay, NiğdeUlukışla karayolu Hasan Gazi mevkiinde meydana geldi. Adana istikametinde ilerleyen 63 ADL 444 plakalı tır hatalı sollama sırasında karşı şeritten gelen araçları tehlikeye attı. Araç kamerasına kaydedilen görüntülerde hızla gelen tırla burun buruna gelen ve saniyelerle muhtemel kazanın önüne geçen otomobil sürücüsü M.Ö.'nün aracını yolun en sağına, güvenlik şeridine yakın noktaya manevra yaparak muhtemel bir kazadan kıl payı kurtardığı anlar yer alıyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler