Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'nun Ünye ilçesinde, Kızılay Kulübü öğrencileri öğretmenlerinin öncülüğünde düzenledikleri kan bağışı kampanyasında 127 ünite kan topladı.
        Ünye Anadolu İmam Hatip Lisesi Fizik Öğretmeni ve Kızılay Kulübü Danışmanı Nurdan Karadeniz öncülüğünde, okulun konferans salonunda kan bağışı alanı oluşturuldu. Öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin ve vatandaşların desteğiyle organize edilen kampanyaya katılım yoğun oldu. Gün boyu süren kan bağışı etkinliğinde 127 ünite kan toplandı.
        Okul idaresi olarak tam destek verdiklerini belirten okul Müdürü Tamer Uysal, "Okulumuz Kızılay Kulübü ile Kulüp Danışman Öğretmenimiz Nurdan Karadeniz öncülüğünde; öğretmenlerimiz ve kulüp öğrencilerimiz, Türkiye'deki kan ihtiyacına destek olmak amacıyla anlamlı bir kampanya düzenlediler. Okul idaresi olarak biz de bu örnek çalışmaya gönülden destek verdik. Kan demek, can demektir, bunun ne kadar kıymetli olduğunu ancak bu ihtiyacı bizzat yaşayanlar bilir. Dolayısıyla, burada bir kişiye bile can olabildiysek ne mutlu bize. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimizi ve mahalle sakinlerimizi de sürece dahil ederek çok geniş kapsamlı bir kampanya yürüttüler" dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler