Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU’nun Ulubey ilçesindeki tekstil fabrikasında çalışan 21 işçinin, yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanıp, hastaneye başvurduğu öne sürüldü.

        İddiaya göre; Ulubey ilçesindeki bir fabrikada, dün öğle yemeği olarak karalahana çorbası, bulgur pilavı, cacık ve mısır ekmeği tüketen bazı işçiler, bir süre sonra mide bulantısı ve rahatsızlık şikayetleri yaşamaya başladı. İşçilerden bir kısmı Ulubey'deki, bir kısmı ise Altınordu ilçesindeki hastanelerde tedaviye alındı. İşçilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Bazı çalışanların taburcu edildiği, diğerlerinin ise tedbir amaçlı gözetim altında tutulduğu ifade edildi. Polis ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler