Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Erenler ilçesinde balık tuttuğu esnada dengesini kaybederek Sakarya Nehri’ne düştüğü öne sürülen çocuğu arama çalışmaları 3. gününde devam ediyor. İtfaiye, AFAD, polis, JAK ve STK ekiplerince yürütülen çalışmalarda henüz herhangi bir ize rastlanılmadı.
        Erenler ilçesinde akrabası ile birlikte balık tuttuğu esnada oltaya takılan balığı almak isteyerek suya inen beline bağladığı ipin kopması neticesinde Sakarya Nehri’ne düştüğü öne sürülen Ahmed İdris (10) isimli Irak uyruklu çocuğu arama çalışmaları 3. gününde devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde yeniden başlayan arama çalışmalarında AFAD, itfaiye, polis, JAK ve STK ekiplerince tekneler ile yürütülen çalışmalarda şu ana kadar herhangi bir ize rastlanılmadı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler