Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Canik ilçesinde yalnız yaşayan 85 yaşındaki kadından haber alınamaması üzerine arama çalışması başlatıldı.
        Canik Kaleboğazı Mahallesi Kabuk Sokak'taki adresinde ikamet eden Türkan Yener (85), 17 Mayıs Pazar günü tahmini olarak kayboldu. Bugün yapılan ihbarın ardından ekipler bölgede arama çalışması başlattı.
        Yener'in bedensel engelinin bulunmadığı, bilinen bir hastalığı ya da düzenli kullandığı bir ilacının olmadığı öğrenildi. Yaşlı kadının 1. derece akrabasının bulunmadığı ve yalnız yaşadığı bilgisi paylaşıldı. Yener'in son olarak pazar günü evdeki güvenlik kamerasında görüldüğü, daha sonra ise Mert Irmak Köprüsü civarında görüldüğüne dair değerlendirme yapıldığı aktarıldı.
        İhbarın ardından bugün başlayan arama faaliyetlerinde ekiplerin çalışmalarını özellikle ırmak yatağı ve çevresindeki güzergâh üzerinde yoğunlaştırdığı belirtildi. Arama çalışmaları, AFAD koordinatörlüğünde bölge genelinde sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler