Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da 3 ilçede düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.
        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda İlkadım, Atakum ve Çarşamba ilçelerinde belirlenen 5 şahsın üst, araç ve ikametlerinde arama yapıldı.
        Yapılan aramalarda 7 bin 714 adet sentetik ecza ile 100 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler