Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Vezirköprü Motosiklet Kulübü (VEMOK) tarafından motosiklet korteji düzenlendi.

        İlçe merkezinde gerçekleştirilen kortej programına Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, VEMOK Başkanı Serkan Ersoy ile kulüp üyeleri katıldı.

        Butik Otel önünden başlayan motosiklet korteji, ilçe merkezinde şehir turu atılmasının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Türk bayraklarıyla gerçekleştirilen kortej, vatandaşlardan ilgi gördü.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler