Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kolunun asansöre sıkışması sonucu acı çeken gencin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Ekiplerin dikkatli ve başarılı çalışması sonucu gencin sıkışan kolu sağ salim kurtarıldı.
        Çorlu ilçesi Kemalettin Mahallesi Fabrika Sokak'ta C.M. isimli gencin henüz bilinmeyen bir nedenle kolu asansörde sıkıştı. Acı çeken genç, gözyaşlarına boğularak çaresizce yardım istedi. Çevredeki esnaf ve vatandaşların ihbarıyla itfaiye ekipleri olay yerine ivedilikle ulaştı. Gencin acı içinde haykırışları arasında kurtarma çalışması başlatan itfaiye ekiplerinin dikkatli ve başarılı müdahaleleri olumlu sonuç verdi.

        Yaralıyı kucağında taşıdı
        Büyük bir özveriyle hareket eden itfaiye ekibi, kolu sıkışan genci sağ salim kurtardı. İtfaiye eri, C.M.'yi ambulansa kadar kucağında taşıyarak götürdü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan genç, tedavi altına alındı. Yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu kolunda ezik meydana geldiği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler