Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ın Niksar ilçesinde toprak kayması meydana geldi.

        İlçeye bağlı Kumçiftlik Mahallesi Dönekse Deresi mevkisinde, son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve baraj kapaklarının kontrollü şekilde açılması nedeniyle toprak kayması oluştu.

        Bölgede incelemelerde bulunan Niksar Kaymakamı Kadir Perçi, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Ekiplerin bölgede inceleme ve kontrol çalışmalarını sürdürdüğü, riskli alanlarda gerekli önlemlerin alınmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

        Yetkililer, vatandaşların dere yatakları ve risk taşıyan alanlara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler