1 ay önce babasını kaybeden lise öğrencisi, kalp krizden öldü
ZONGULDAK'ınEreğli ilçesinde 1 ay önce babasını kaybeden 9'uncu sınıf öğrencisi Birkan Demirel (15), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
ZONGULDAK'ınEreğli ilçesinde 1 ay önce babasını kaybeden 9'uncu sınıf öğrencisi Birkan Demirel (15), kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Evinde gece saatlerinde aniden rahatsızlanan Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metalurji Teknolojisi Bölümü 9'uncu sınıf öğrencisi Birkan Demirel, ailesinin ihbarı sonrası ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen çocuk, kurtarılamadı. Demirel'in bir ay önce babasını kaybettiği öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.