Miniklerden Kaymakam Köksal'a 23 Nisan Ziyareti
Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal'ı makamında ziyaret etti.
Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette öğrenciler, bayram coşkusunu paylaşırken, temsili olarak sırayla kaymakamlık koltuğuna oturdu. Minik öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu yüzlerine yansırken, renkli görüntüler oluştu.
Kaymakam Köksal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çocukların bayramını kutladı ve onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.