Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Yılın en çok kazanan aktörleri
        1

        DWAYNE JOHNSON

        Birkaç gün önce Lauren Hashian'la evlenen Dwayne Johnson nam-ı diğer The Rock ikinci kez üst üste Hollywood'un en çok kazanan yıldızı oldu. Ballers dizisinden haftada 700 bin dolar, Jumanji: The Next Level filmi için de 23.5 milyon dolar alan Johnson'un yıllık kazancı 89.4 milyon dolar oldu.

        2

        CHRIS HEMSWORTH

        Avustralyalı yıldız Chris Hemsworth tüm zamanların hasılat rekorunu kıran Avengers: Endgame ve gişede hayal kırıklığı yaratan Men in Black: International'daki rollerinden toplamda 76.4 milyon dolar kazanarak listede ikinci oldu.

        3

        ROBERT DOWNEY JR.

        Avengers: Endgame’de rol almak için 20 milyon dolara ve üstüne gişe kazancından üzerinden yüzde 8 pay alan Robert Downey Jr. yıllık 66 milyon dolarlık kazancıyla en çok kazananlar listesinde üçüncü sıraya oturdu.

        4

        AKSHAY KUMAR

        Son olarak Mission Mangal filmi 114 milyon dolar hasılat yapan Bollywood yıldızı Akshay Kumar, 65 milyon dolarlık kazancıyla Bradley Cooper, Adam Sandler gibi yıldızları geride bırakarak listede dördüncü sırada yer aldı.

        5

        JACKIE CHAN

        Kung-fu filmlerinin efsanevi yıldızı Jackie Chan sık sık yer aldığı 'En Çok Kazananlar' listesinde bu kez beşinci sırada. Geçen yıl Arnold Schwarzenegger'le başrolü paylaştığı 'Viy 2: Journey to China' ile adından söz ettiren Chan'in yıllık kazancı 58 milyon dolar oldu.

        6

        BRADLEY COOPER

        İlk kez kamera arkasına geçtiği ve Lady Gaga'yle başrolü paylaştığı 'A Star is Born' filmiyle geçen yıl adından en çok söz ettiren isim olan Bradley Cooper 57 milyon dolarla listeye altıncı sıradan girdi.

        7

        ADAM SANDLER

        Netflix'le anlaşan ve bu anlaşmanın ilk meyvesi olarak Jennifer Aniston'la 'Murder Mystery' filminde rol alan ünlü komedyen Adam Sandler, tıpkı Bradley Cooper gibi 57 milyon dolar kazandı. Listedeki yeri yedincilik.

        8

        CHRIS EVANS

        Kaptan Amerika ve Avengers serisiyle Hollywood'da son 10 yıla damga vuran isimler arasında yer alan Chris Evans'ın yıllık kazancı 43.5 milyon dolar oldu. Evans listede sekizinci sırada yer aldı.

        9

        PAUL RUDD

        Ant-Man serisiyle Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan ve Avengers: Endgame'de yer alan Paul Rudd bu yıl kazancını da kat be kat katladı. Rudd, 41 milyon dolarlık kazancıyla listede dokuzuncu sıraya oturdu.