Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim YKS taban puanları 2022: ÖSYM ile YKS TYT AYT YDT Üniversite taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
        1

        YKS sınavı sonuçlarında heyecanlı bekleyiş sürerken adaylar YKS taban puanları için gözünü ÖSYM tarafından yapılacak resmi açıklamaya çevirdi. Tercih işlemlerinde büyük önem teşkil eden taban puanları ve kontenjanların ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. Peki ÖSYM ile üniversite sınavı YKS taban puanları ve kontenjanları açıklandı mı? İşte detaylar...

        2

        ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI 2022 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YKS Üniversite taban puanları ve kontenjanlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. 2022 yılının üniversite taban puanları henüz açıklanmadı. Taban puanı ve kontenjan bilgilerinin, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından yayımlanması bekleniyor.

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        YKS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 sınav sonuç takvimi sonrasında belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre YKS sınavına giren adayların TYT, AYT ve YDT sınav sonuçları 20 Temmuz Çarşamba günü açıklanacak.

        ÜNİVERSİTELERİN TABAN PUANLARI BAŞARI SIRALAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ