Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam YouTube fenomeni Kayla Jenkins kiraladığı evi bu halde bıraktı!
        1

        YouTube'da yaklaşık 650 bin takipçisi bulunan güzellik blogger'ı Kayla Jenkins, kiraladığı evde yarattığı zararla ev sahiplerini şoka uğrattı.

        2

        Makyaj videolarıyla ünlü olan YouTube yıldızının, ödenmemiş kiralar, makyaj malzemeleri, çöp ve köpek dışkılarıyla evden ayrıldığı belirtildi.

        3

        İngiliz medyasında yer alan habere göre Paul ve Paula Hopwood isimli bir çift, İngiltere'nin Manchester kentinin yakınlarındaki Prestwich kasabasındaki evlerini, güzellik blogger'ı Kayla Jenkins'e kiraladı.

        4

        Ancak Jenkins, 10 bin poundluk (50 bin 600 lira) kira borcunu ödemeyince ve Paul ve Paula, fenomen kadını mahkemeye verdi.

        5

        Kayla Jenkins mahkeme kararının ardından kiraladığı evi boşalttı. Paul ve Paula Hopwood da kiraya verdikleri evin son durumunu merak edip görmeye gittiler.

        6

        Ancak durum pek de iç açıcı gözükmüyordu.

        7

        Konternerda birikmiş çöpler, bahçede yığılmış makyaj malzemeleri ve evdeki köpek dışkıları ev sahiplerini şoka soktu. Ayrıca evin içinde çok ağır bir koku vardı.

        8

        Kayla'nın çalıştığı ajans, çiftin iddialarının doğru olmadığını ve Kayla'nın annesinin evi boşaltırken her yeri temizlediğini açıkladı.

        9

        Ayrıca ev sahiplerinin Kayla'nın depresyon nedeniyle çalışamayacak durumda olduğunu bildiklerini ekledi.

        19

        KOMŞUSUNUN EVİNDE GÖRDÜĞÜ MANZARAYLA DEHŞETE DÜŞTÜ

        ABD'de meydana gelen ve sosyal medyada paylaşılan bir olay görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Yan komşusunun açık kapısını gören adam, içeride işkence gören birinin yazdığı düşünülen ürkütücü yazılarla karşı karşıya geldi.

        20

        Bir grup arkadaş, akşam işten döndüklerinde hemen yan taraflarında bulunan dairenin kapısının zorlanmış ve açılmış olduğunu fark ettiler.

        21

        Uzun süredir kimin yaşadığını anlayamadıkları ve boş olduğunu düşündükleri evde neler olup bittiğini anlamak için eve yöneldiler.

        22

        Asherbaby isimli sosyal medya kullanıcısı eve girince gördüklerini fotoğraflamaya karar verdi.

        23

        Evin içerisinde iki ayrı daire bulunuyordu. İlki terk edilmiş bir eve göre normal görünüyordu. Ancak diğerinin içine girdiklerinde gördükleri karşısında kanları dondu.

        24

        Duvarlarda hapishanelerdekine benzer yüzlerce kırmızı çizgi gördüler. Ardından duvarlardaki yazıları fark ettiler.

        25

        Duvar yazılarından birinde "Onları her gün görüyorum... Geleceğimi çalmaya çalışacaklar" yazıyordu.

        26

        Duvarda yazılanlar işkence gören birinin ifadelerine benziyordu.

        27

        Asherbaby gördüklerini ve yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesi Reddit'te paylaştı. Fotoğrafları yükleyen adam hikayeyi de buradan paylaştı.