Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel YetenekGenel Kültür Sınavı’nda kapıların 10.00’da kapanması uygulaması nedeniyle adaylar zamanla yarıştı, bir aday ise saniye farkıyla sınava giremedi.

        Yozgat’ta KPSS Lisans Genel YetenekGenel Kültür sınavı heyecanı yaşandı. Sınav merkezine gelen adaylar giriş belgeleri ve kimlikleri kontrol edilerek salonlara alındı. Yozgat Bozok Üniversitesinde sınava giren adaylar, karayolları tarafından üniversite yolunda yapılan asfalt çalışmaları nedeniyle yolda uzun araç kuyruğu oluşturdu. Adayların sınava geç kalmaması için Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yoğun çaba gösterdi. Adaylar, sınava yetişmek için adeta zamanla yarıştı. Bazı adaylar saniye farkıyla içeriye girerken, bir aday bir dakika ile sınava giremedi. Yozgat’ın Sorgun ilçesinden sınava girmek için geldiğini ve yol yapım çalışması nedeniyle geç kaldığını söyleyen Adem Narinalp, “Trafik çok sıkışıktı, arabayı da park edecek yer bulamadığım için sınava geç kaldım. Hayırlısı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler