Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Bozok Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü 40 gönüllü öğrenci tarafından, Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi Azapbaşı Hasan Basri Kayaaltı ilk ve ortaokulu sınıflarında çocukların gelişim dönemleri dikkate alınarak çizimler yapıldı.

        Şehit ismini yaşatan okulun şartları daha da düzeltilmiş oldu. Çocuklar da gönüllü öğrencilere yardım ederek sevinçlerini dile getirdiler.

        Topluluk sorumlularından Mustafa Öztürk "Ülkemizin birlik ve beraberliğe bu denli ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Bizler üniversiteli gönüllü öğrenciler olarak da şehidimizin adının yaşatıldığı okulda çizimler yaparak sınıfları çok daha güzelleştirdik. Köy okullarına elimizden geldiğince bu ve benzeri etkinliklerle desteğimizi gösteriyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler