Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Estetik yerine çene egzersizi yaptı, çizgi film karakterine benzetildi - Haberler
        1

        İtalya'nın Milano kentinde yaşayan Luca Marchesi isimli model, ajanslardan kabul görmek için yüz şeklini tamamen değiştirdi.

        2

        Kendini 'CEO of Jawline' (Çene CEO'su) olarak tanımlayan Marchesi'yi görenlerin büyük bir çoğunluğu ise modelin çenesini abartı buldu.

        3

        Alvin ve Sincaplar filmindeki sincap Alvin'e benzetilen İtalyan model, çenesine keskin bir görünüm verebilmek için estetik yerine 2 ay boyunca çene egzersizleri yaptığını söyledi.

        4

        Egzersizlerini TikTok'tan da paylaşan Marchesi, aldığı beş yorumdan dördünün eleştiri ve hakaret olmasından dert yanıp TikTok'u bırakacağını ekledi.

        5

        İtalyan web sitesi Webboh ile Kasım 2020'de yapılan bir röportajda değişim fikrinin nasıl ortaya çıktığını anlatmış, 18 yaşındayken 105 kilo olduğunu söylemişti.

        6

        O zamanlarda kız arkadaşından yeni ayrıldığı için iyi bir zamanda olmadığını dile getiren Marchesi fiziksel görüntüsünden de memnun olmadığını belirtmişti.

        7

        Kendine bir kariyer oluşturmak için modellik ajanslarının kapılarını çalmaya başladığını anlatan genç adam "En az beş veya altı yere başvuruda bulunduğumu hatırlıyorum ama hepsi beni reddetti. Çünkü çok iriydim ve çok yuvarlak bir yüzüm vardı" diye konuşmuştu.

        8

        Bir kast direktörünün 30 kilo vermesini tavsiye ettikten sonra harekete geçen model, azmederek fiziğini yepyeni bir görünüme kavuşturmuştu.

        9

        TikTok'ta 1.5 milyon takipçisi bulunan Marchesi, şimdilerde bir ajansa bağlı olarak çalışıyor.