Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Zac Efron: Tırmığı buraya kim bıraktı? - Magazin haberleri
        1

        Bir dijital TV platformu için çekilen 'Down to Earth' adlı belgeselde yer alan oyuncu Zac Efron, önceki gün sette ilginç anlar yaşadı. Ekipteki arkadaşlarıyla şakalaşan Efron, talihsiz bir kaza geçirdi.

        2

        TIRMIĞA BASTI

        Çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir bahçede yürüyen Amerikalı oyuncu, yerde bırakılmış tırmığın ucuna bastı. Tırmığın sapı da yükselip Zac Efron'a çarptı. Ani hareket esnasında gözüne bir şey kaçan Efron, kahkaha atarak iki büklüm yere oturdu.

        O anları Instagram hesabından "Tırmığı buraya kim bıraktı?" notuyla paylaşan 33 yaşındaki oyuncunun suratına herhangi bir zarar gelmediği görüldü.

        3

        "İYİ OYUNCULUK SERGİLEYEMEMİŞSİN"

        Ancak görüntüyü izleyen takipçiler, Zac Efron'un paylaşımına "Tırmığın sapı yüzüne çarpmıyor ki" ve "Bu sahnede iyi bir oyunculuk sergileyememişsin" şeklinde yorum yaptı.

        Bir sosyal medya kullanıcısı da "Tırmık sapı eline çarpıyor, sen yüzünü tutuyorsun" diye Efron'a seslendi.

        4

        KARANTİNADA YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

        Öte yandan Amerikalı oyuncu Zac Efron, geçtiğimiz yıl film çekimi için gittiği Avustralya'da koronavirüs nedeniyle seyahat kısıtlamalarının getirilmesinin ardından ABD'ye gidememişti.

        Efron, bu süreçte bir kafede tanıştığı garson Vanessa Valladares ile samimiyeti ilerletmiş ve yeni bir aşka yelken açmıştı.

        5

        ROL ARKADAŞIYLA SEVGİLİ OLMUŞTU

        Ünlü yıldız, daha önce de 'High School Musical' filminde oynarken rol arkadaşı Vanessa Hudgens ile birlikteliği olmuştu.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ