Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Zalgiris - Fenerbahçe Euroleague maçı ne zaman, saat kaçta? Zalgiris Fenerbahçe hangi kanalda? - Basketbol Haberleri

        Ligdeki ilk 2 maçını kazanan sarı-lacivertliler,bu akşam Litvanya ekibinin salonuna konuk olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde averajla lider durumda bulunuyor. İlk iki maçında sahasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria ve Rusya temsilcisi Khimki'yi rahat geçen Fenerbahçe, Litvanya'da da galibiyet arayacak. Geçen sezonun ikincisi Fenerbahçe ve üçüncüsü Zalgiris'i karşı karşıya getirecek mücadele Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena'da oynanacak. İşte maça dair detaylar...

        ZALGİRİS - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        THY Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesi kapsamında Zalgiris, temsilcimiz Fenerbahçe'yi konuk edecek. 19 Ekim Cuma günü saat 20.45'te oynanacak olan karşılaşma, Bein Sports HD 3 kanalından canlı izlenebilecek.Karşılaşmayı Daniel Hierrezuelo (İspanya), Mehdi Difallah (Fransa) ve Milos Koljensic (Karadağ) hakem üçlüsü yönetecek.

        REKLAM

        ZALGİRİS - FENERBAHÇE TAKIM KADROLARI

        FENERBAHÇE ÖNEMLİ NOTLAR

        Fenerbahçe, çift maç haftasının ilk karşılaşmasında 17 Ekim Çarşamba günü Khimki Moskova’yı konuk etti. Temsilcimiz, zorlu mücadelede rakibini 93-85 ile geçti ve ikide iki yaptı. Fenerbahçe’de Nicolo Melli 16, Ali Muhammed ve Luigi Datome 14’er, Kostas Sloukas 13, Jan Vesely ise 12 sayı buldu. Takımımız, üç sayı çizgisinin gerisinden 11/18 (%61) gibi oldukça yüksek bir isabet yüzdesi tutturdu.

        Fenerbahçe, 14 Ekim Pazar günü ise Türk Telekom deplasmanına konuk oldu. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ikinci maçına çıkan Obradovic’in öğrencileri, bir ara dokuz sayı geriye düştüğü mücadeleyi ikinci yarıdaki performansıyla 72-80 kazandı ve ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe’de Jan Vesely 16 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma; Nikola Kalinic ise 13 sayı, 4 ribaund ve 6 asistle oynadı.

        ZALGİRİS KAUNASÖNEMLİ NOTLAR

        Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Zalgiris, yaz döneminde kadrosundan Kevin Pangos, Axel Toupane, Beno Udrih, Vasilije Micic gibi isimlerle yollarını ayırdı. Nate Wolters, Thomas Walkup, Marius Grigonis ve Leo Westermann ise Zalgiris’in önemli takviyeleri oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ