Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Para Krediler Ziraat Bankası destek kredisi başvuru sonucu sorgulama! 2020 Ziraat Bankası temel ihtiyaç destek kredi başvuru sonuçları - Para Haberleri
        1

        ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

        Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada teeml bireysel ihtiyaç kredisi başvuruları ilgili detaylar paylaşıldı. İşte o açıklama...

        İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün.

        Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.

        Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız İşlemler-Diğer İşlemler-İhtiyaç Destek Kredi Ödemesi" seçeneğinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

        2

        KREDİ BAŞVURUM HANGİ AŞAMADA?

        Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden takip edebiliriniz.

        3

        KREDİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER NELERDİR?

        Küresel ölçekte yaşanan ve ülkemizi de etkileyen COVID-19 salgınının ekonomik hayata, üretim ve istihdama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle uygulamaya alınan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" tedbirleri doğrultusunda Ziraat Bankası olarak hane halkı geliri aylık 5.000,-TL ve altında olan bireysel müşterileri finansal açıdan desteklemek için yeni bir kredi uygulaması başlatıyoruz.

        4

        Temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla Bireysel Müşteriler

        10.000,-TL'ye kadar,

        6 ayı ödemesiz dönemli, 36 ay vadeli,

        Aylık Eşit Taksitli,

        Kredi kullanabilecektir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ