Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada, olaya karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 kişiden 1'i tutuklanırken, 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

        Ereğli'nin Kıyıcak Mahallesi Karabacak Sokak’ta iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgaya karışan ve 1 kişinin ölümüne 6 kişinin de yaralanmasına neden oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Tanju D., Şener D., Okan D., İsmail D., Şenol D. ve Tolga D. adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 6 kişiden Tanju D. tutuklanarak Beycuma Kapalı Cezaevine gönderilirken, diğer 5 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Yaşanan silahlı saldırıda 11 yaşındaki Sıla Demirci hayatını kaybederken, aynı aileden 6 kişide yaralanmıştı. Yaralıların hastanedeki tedavileri devam ederken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler