Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kdz. Ereğli ilçe teşkilatının yeni yönetimi ilçe Başkanı Fatih Çakır tarafından açıklandı.

        AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın milletvekili aday adaylığı için istifa edip, seçimlerin ardından yeniden göreve atanması sonrası yeni yönetim kuruluda oluşturuldu. AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır tarafından genel merkez ve il başkanlığına sunulan ve onaylanan listede yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Fatih Çakır, Yakup Akkaya, Hasan Aksoy, Hüseyin Alagöz, Sakin arslan, Yahya Çakır, Aslı Çevik, Emine Çolak, Derya Demiriz, Yücel Dirican, Ferşat Doğan, Sebahattin Doğdu, Gamze Karanfil Azman, Halil Kırtay, Takup Köroğlu, Murat Küçük, Faruk Özertan, Bayram Özkayıkçı, Fatma Öztrürk, Nusret Burak Öztürk, Talip Semiz, Uğur Sezer, Osman Şahin, Tasin Tanyıldız, Hüseyin Fahri Uzun.

        Çakır konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi. Çakır açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İl Başkanlığımız ve genel merkezimiz tarafından yapılan istişare ve değerlendirmeler neticesinde AK Parti Kdz. Ereğli ilçe yönetim kurulu üyeleri belirlenmiştir. Yeni yönetimin Ereğlimize, Zonguldakımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler