Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TMMOB Jeoloji Mühendisliği Odası tarafından bu sene 19’uncusu düzenlenecek olan StratigrafiPaleontoloji çalıştayı Bülent Ecevit Üniversitesin ’de gerçekleşecek.

        2729 Ekim 2018 tarihlerinde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde gerçekleşecek etkinliğin bu seneki teması ‘Jeoparklar’ olarak belirlendi. Türkiye’de paleontolojistratigrafi çalışmalarını özendirmek, meslektaşlar arasında iletişim ve işbirliğini arttırılmasını sağlamak, paleontolojistratigrafi eğitimi ve uygulamalarını geliştirmek, mesleki sorunları belirleyip çözüm yollarını araştırmak ve yeni teknik ve bilimsel gelişmeleri paylaşmak amacıyla, üç gün sürecek çalıştay kapsamında; Jeoparklar, Jeositler, Jeoarkeoloji, Paleobiyocoğrafya, Paleoekoloji, Fosil Yakıtlar ve İklim Değişimi gibi konular ele alınacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler