Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ki şehirlerarası otobüslerin ilçe merkezinde yolcu indirme sorunu ilçe merkezinin 4 noktasına cep yapılarak çözüldü.

        Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karayolları Taşımacılık Kanunu'na göre şehirlerarası otobüslerin ilçe merkezinde yolcu indirme sorununun indirme notalarına tabela çakılmasıyla birlikte çözüme kavuştuğunu bildirdi. Başkan Uysal, resmi tebligatın da yapıldığını belirtirken açıklamasında şu ifadelere yer verildi, “Yolcu indirme sorunu, mağdur olan vatandaşlarımızın yoğun eleştirilerine neden olmuştu. Bildiğiniz gibi daha önce terminalimizdeki otobüs firmalarını ziyaret ederek görüşmelerimizi yapmıştık. Sorunu çözmek adına sorunu İlçe Trafik Komisyonu’na getirdik ve burada indirme noktaları kabul edildi. Ardından Zonguldak İl Trafik Komisyonu ilçemizdeki indirme noktalarını onayladı ve resmi yazı geldi. Belediye olarak bizlerde bu 3 noktadaki ceplerin fiziki şartlarını uygun hale getirdik. Buralara yolcu indirme levhalarını bugün itibariyle diktik. Dün itibariyle otobüs firmaları KışlaKepez güzergâhı üzerinde 3 noktada, Potbaşı, Devrek Yolayrımı ve Carrefour yanında yolcu indirmeye başladılar. Bu uygulamayla birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıyı çözmenin mutluğu içindeyiz.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler